Mercedes cup uzavrel svoju prvú sériu

Mercedes cup uzavrel svoju prvú sériu  6.júna 2009 prebehol posledný pretek prvej série Mercedes cupu. Ďalšie kolo bude spojené s Majstrovstvami Slovenska. Jazdiť sa už bude na vyšších stupňoch a táto latka zostane nastavená až do konca seriálu.

  V treťom kole sa zišiel opäť slušný počet jazdcov, tentoraz aj s českou účasťou, s dvomi koňmi prišla Radka Turčynová a s jedným koňom Markéta Kohútová . Súťaže rozhodovali pani Nesňalová, Vojáčková, Kočiová a pán Vietor, ktorý si našiel čas vo svojom nabitom programe a nakoniec potvrdil účasť. 

  V prvej súťaži zvíťazila reprezentantka z Čiech Radka Turčinová pred Miroslavou Ornthovou s Logan a Luciou Naštickou s Liborou. V nasledujúcej súťaži dominoval Carpe Diem pod Magdalénou Potočnou. Za ním sa umiestnila opäť Lucia Naštická s Lady N a L´Amour. Tretia súťaž patrila Miroslave Ornthovej na  Porthosovi, na druhom mieste bola Lucia Naštická s Lady N a tretia Michaela Horná s Lusitaniou. Súťaž S vyhrala Viera Dobiášová s Dneprom a na druhom mieste so zhodným počtom bodov sa umiestnili Veronika Lomnická – Roger a Michaela Danielová – Damien. V poslednej súťaži na prvých troch miestach skončili Zdeno Daniel – Damien, Lýdia Syebéniová – Louisiana Lady a Viera Dobiášová - Dnepr

  Topoľčianky sa už pripravujú na ďalšie kolo, ktoré sa bude konať 11.-12.7. a jazdci budú zároveň bojovať o medaile a tituly Majstra Slovenskej republiky vo všetkých kategóriách.

 

FOTO: Jozef Ornth-LINK

 


Vytlačiť   E-mail