FEI World Championships Topoľčianky: navštívte nás na Equitane

FEI World Championships Topoľčianky: navštívte nás na Equitane TLAČOVÁ správa, 7. Marec 2013
 

Národný žrebčín Topoľčianky, organizátor Majstrovstiev sveta v dvojzáprahoch v Topoľčiankach, Slovensko, sa zúčastní na najväčšom svetovom jazdeckom podujatí EQUITANA v Essene, Nemecko, od 16. do 24. Marca 2013.

 
 
Národný žrebčín Topoľčianky je členom Európskej asociácie štátnych žrebčínov (ESSA), ktorá bude na Equitane propagovať zachovanie kultúry a biodiverzity európskych žrebčínov. Národný žrebčín Topoľčianky bude súčasťou ESSA tandemovej štvorylky so svojimi lipicanmi a huculmi. Tandemovú štvorylku, ktorá bude predvádzaná aj inými európskymi žrebčínami, si môžete pozrieť počas Záprahového dňa a to v utorok 19. marca a potom v stredu 20. marca.

Národný žrebčín bude tiež súčasťou informačného stánku ESSA v hale 10/11-E32. Všetci fanúšikovia záprahového športu sú sem pozvaní, aby získali všetky dostupné informácie o pripravovaných Majstrovstvách sveta v dvojzáprahoch od 28.augusta do 1.septembra 2013.

Viac informácií

Viac informácií o predaji lístkov, o hoteloch a kempingoch nájdete na oficiálnej stránke Majstrovstiev sveta v dvojzáprahoch v Topoľčiankach:

www.chmtopolcianky2013.sk

Stránka je dostupná v anglickom a slovenskom jazyku.

 

 


Vytlačiť   E-mail